Happy birthday Domen

Igår var det ett helt år sedan Klätterdomen i Göteborg öppnade och detta firades med en Domen open tävling där alla var välkommna att ställa upp. Sammanlagt var det kanske ett trettiotal som deltog där inkluderat jag själv, iallafall en stund. Det var 15 problem och två leder som man skulle göra och för att uppnå så hög poäng som möjligt så krävdes att man flashade samtliga boulders och toppade båda lederna. När jag flashat 12 problem orkade jag inte hålla på mer utan köttade istället på Manges nybyggda boulders tillsammans med Ms. Horak.

När tävlingen väl var över hade jag toppat en gäng coola boulders utöver de tolv jag gjorde i inledningen dock ingick inte dessa i de 15 man skulle göra så no score till mig.

Jag lämnade aldrig in mitt scorecard och gick därmed miste om chansen att vinna en superfet nyckelring som säkert skulle kunnat komma till användning vid diverse nödsituationer då man är i desperat behov av karbiner. Utöver nyckelringen var det schyssta priser. Magnus försökte få mig att lämna scorecardet genom att locka med en resan till Raley som enligt honom skulle finnas i potten. Jag var dock inte in the mood for Thailand igår kväll så jag struntade trots hans lockellser i att lämna in min lapp. Sen visade det sig också att resan till Raley var ett påhitt.

Hela kvällen hade jag iaf galet kul. Det är alltid roligt att klättra med Cecilia. Hon är fruktansvärt duktig och alltid på ett lika strålande humör.

By the way läste jag idag på The bruno show ett inlägg om nödvändig utrustning och det visade sig att jag behöver dryga ut min utrustning för att hänga med i utvecklingen och verkligen se till att jag har ALLT som krävs för att kunna köra ute året om – Check it out. Schakt maskinen vet jag inte riktigt var jag ska få tag i. Undrar om det räcker med vanligt bilkörkort för den…

/DO