Back in da days a year ago

Tiden på Utsikten var ansträngande tid. Man slet sig upp kl.8 varje morgon, en halvtimma innan skolan drog igång, efter typ 6 timmars sömn. Slängde i sig ett par mackor, ett glas mjölk samt en banan samtidigt som man gjorde sitt bästa för att parera de trötta benen och ta sig hela den långa vägen till skolan. Efter morgonens återkommst från dödsriket så fick man göra sitt bästa för att genomleva dagen i skolan som typ bestod av 15% lektionstid och 85% göravadmanvilltid. Efter detta direkt ner till Willys för att inhandla den dagliga dosen köttfärs och en liter apelsinjuice. Sedan fick man springa hem till lägenheten under tiden som man klurade på hur man skulle tillreda skiten idag. Man får ha lite fantasi om man ska lyckas hålla köttfärs spännande varje dag under tre års tid – Jag har inte den fantasin. Sedan äta under tiden som man kollade in reprisen av gårdagsens Simpsons som man sett typ 73 gånger innan. Efter detta tillbaka till skolan och datasalen där man först och främst gjorde dagens sjunde koll på 8a.nu frö att se om nåt nytt hänt och sedan sköt man upp nått skolarbete för trettonde kvällen i rad – Äh, jag gör det imorgon istället. Såhär dags bör klockan hunnit bli typ 20.30 och det var dags att rusa ner till väggen, slita på sig klätterskorna och göra typ det här:

Filmningen är lite random får man väll kanske säga men ta det med Hult – Det var han som höll i kameran.

/DO